Ο Βασίλης Ρόβας μπορεί να μην περίμενε τόσο καλά αποτελέσματα από τον Πανιώνιο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αλλά ήξερε πως η ομάδα έχει δυνατότητες και θα ήταν ανταγωνιστική.

Διαβάστε αποσπάσματα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο άσος του Πανιωνίου στην εφημερίδα «Goal».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πίστευα πολύ στις δυνατότητές μας. Όλοι έβλεπαν μία ομάδα που θα κινδυνεύσει, που θα πορευτεί με πιτσιρικάδες, που έχει μεγάλα προβλήματα. Ήξερα ότι θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί, αλλά με το χέρι στην καρδιά δεν περίμενα ότι θα έρθουν τόσο γρήγορα τα αποτελέσματα.

Παιχνίδι με παιχνίδι είμαστε πιο ώριμοι, ακόμα πιο ανταγωνιστικοί. Το 90% των παικτών του Πανιωνίου είναι αθλητές με όλη τη σημασία της λέξης. Έχουν εργομετρικά που αντιστοιχούν σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε προηγμένες ευρωπαϊκές λίγκες.

Το καλοκαίρι έλεγα σε όλους ότι θα πάμε πολύ καλά και με κοιτούσαν στα… μάτια! Όταν είσαι οικογένεια, όταν έχεις πλάνο και δουλεύεις σκληρά, μπορείς να πετύχεις κάτι μεγάλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχει μυστικό για το «τρία στα τρία» στο πρωτάθλημα;

«Nαι, η ομαδικότητα και το ίδιο πνεύμα νικητή απ’ όλους. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που ζητάει ο προπονητής μας, που λέει συνεχώς ότι τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς και τις μεγάλες προσωπικότητες. Είναι τελειομανής, τον έζησα και ως συμπαίκτης. Έχει πλάνο, δεν το αλλάζει. Μας έχει πει ότι θα έρθουν και οι ήττες και θα τα δούμε ένα-ένα».

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης