Συνέντευξη στον Μπάμπη Παπαφιλιππάκη

Πρόκειται για ένας από τους πιο ταλαντούχους και σταθερούς αμυντικούς, που έχει αναδειξει τα τελευταία χρόνια το χανιώτικo ποδόσφαιρο.

Ο λόγος για τον Βασίλη Φυντικάκη ο οποίος από εδώ και στο εξής θα αγωνίζεται στη «μεγάλη» ομάδα του ΑΟ Χανιά, καθώς υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Κρητικούς, που διέγραψαν μία αξιοπρεπέστατη πορεία στην περασμένη Football League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 19χρονος άσος λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στην ομάδα που τον ανέδειξε μίλησε στο zougla.gr, ωστόσο απέφυγε τα πολλά λόγια καθώς, όπως τόνισε «…τώρα πρέπει να “μιλήσω” μέσα στο γήπεδο και να αποδείξω την αξία μου».

«Σίγουρα είναι μία μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα μου το γεγονός ότι προωθήθηκα στην ανδρική ομάδα του ΑΟΧ και ευχαριστώ τόσο τον σύλλογο όσο και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη, με την οποία με εχουν περιβάλλει, δίνοντάς μου τη δυνατότητα για να δουλέψω και να ανελιχθώ» πρόσθεσε ο Βασίλης Φυντικάκης, που παραμένει ταπεινός και έτοιμος να αρπάξει από τα μαλλιά κάθε ευκαιρία που θα πάρει στον προπονητή του.

Όσο για τους στόχους του φετινού ΑΟΧ υπογράμμισε: «Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στο νέο πρωτάθλημα. Έχουμε καλή ομάδα, η διοίκηση μας παρέχει ότι χρειαζόμαστε οπότε έχουμε όλα τα εφόδια για να δουλέψουμε και να πετύχουμε».

H σχετική ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την προώθηση του νεαρού ταλαντούχου χανιώτη ποδοσφαιριστή, Βασίλη Φυντικάκη από την Κ19 στην ανδρική ομάδα (με επαγγελματικό συμβόλαιο). ‘

Εχει γεννηθεί 19/4/1996 και έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του συλλόγου μας, στην συνέχεια μεταπήδησε για μια χρονιά στην Κ17 του Πλατανιά και επέστρεψε στην Κ19».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης