Τη στάση των οπαδών του Παναθηναϊκού για την επιλογή του Νίκου Νταμπίζα στη θέση του τεχνικού διευθυντή θα ζυγίσει ο Γιάννης Αλαφούζος στο σημερινό παιχνίδι με τη Βέροια, που θα πραγματοποιηθεί στις 19.00 στο ΟΑΚΑ.

Η φετινή σεζόν τελειώνει σήμερα για το «τριφύλλι» -από τη στιγμή που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ούτε την είσοδό του στα πλέι οφ)- και από αύριο ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του ξεκινούν τυπικά τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο Αλαφούζος έχει καταλήξει στην πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού, ενώ για το θέμα του τεχνικού διευθυντή και του τεχνικού συμβούλου υπάρχει ξεκάθαρος προσανατολισμός. Kαι αυτός δεν είναι άλλος από τη συνύπαρξη Δημήτρη Σαραβάκου και Νίκου Νταμπίζα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ εξακολουθεί να συναντά αντιδράσεις για την επιλογή του δεύτερου, με τον οποίο ο «Μητσάρας» διατηρεί πολύ καλές και φιλικές σχέσεις. Στο αποψινό ματς, όμως, ο γνωστός επιχειρηματίας θέλει να αφουγκραστεί τον κόσμο, αν και δεν αναμένεται να βρεθούν αρκετοί οπαδοί της ομάδας στο ΟΑΚΑ.

Άλλωστε, ο Αλαφούζος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ξεκινήσει η επόμενη σεζόν με εσωστρέφεια και γκρίνια, την οποία μπορεί να μετριάσει ή ακόμα και να εξαλείψει η παρουσία του Σαραβάκου. Στα επίσημα του ΟΑΚΑ ενδέχεται να βρίσκεται σήμερα ο Αναστασίου, ο οποίος θα φτάσει σήμερα το πρωί στην Αθήνα και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, τον Σαραβάκο και τον Νταμπίζα.

Εντωμεταξύ, το σημερινό ματς θα είναι το τελευταίο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο, αφού η ομάδα από την επόμενη χρονιά θα παίζει στη γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη για την ιστορία και τον κόσμο τους. Επίσης, η κατάληψη της έκτης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα θεωρείται σημαντική εφόσον ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν καταφέρει να εξασφαλίσει την αδειοδότηση και ταυτόχρονα το «εισιτήριο» που οδηγεί στα Κύπελλα Ευρώπης την επόμενη σεζόν. 

Επί των αγωνιστικών

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Βονόρτας σκοπεύει να παρατάξει το «τριφύλλι» με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή του κόντρα στη Βέροια.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καπίνο. Μπροστά του θα βρίσκονται -από δεξιά προς αριστερά- οι Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Μπουμσόνγκ και Χουχούμης. Ως «κόφτης» θα αγωνιστεί ο Βιτόλο, με τους Λαγό και Σο στα χαφ. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Σισοκό, Μπαρμπαρούσης (ή Ντίνας) και Τοτσέ. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Φιγκερόα, Μπαρμπαρούσης, Καζιγιάμα, Βελάσκες, Κάιπερ, Γιοκίν και Αποστολόπουλος. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Σεϊταρίδης (σφίξιμο στη γάμπα), Μαρίνος (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), Μαυρίας (θεραπεία), Φουρλάνος (ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού ποδιού), ενώ Κουίνσι και Φορναρόλι δεν προπονήθηκαν διότι ένιωσαν πόνους στον δεξιό δικέφαλο. Τιμωρημένοι είναι, τέλος, οι Πίντο και Ζέκα, με τον τελευταίο να ακολουθεί θεραπεία λόγω τραυματισμού.


Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης