Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 την Βέροια στην Ημαθία, σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Τα γκολ σημείωσαν οι Μήτρογλου (71’) και Ντοσεβί (87’), ενώ η Βέροια ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες. Στο 12’ αποβλήθηκε ο Μπαλάφας με δύο γρήγορες κίτρινες κάρτες, ενώ στο 76’ αποβλήθηκε και ο Μπατιόν.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να επιβληθεί της Βέροιας από την αρχή, έχοντας στο πρώτο ημίχρονο κόντρα τον δυνατό αέρα. Μόλις στο 12’ ο Μπαλάφας δέχθηκε κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα και στη συνέχεια αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Ιωαννίδη. Παρά την αποβολή η Βέροια έφτασε κοντά στο γκολ, αφού ο Μπατιόν με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Από την μεριά τους οι «ερυθρόλευκοι» δημιούργησαν δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, αρχικά με τον Φορτούνη και στη συνέχεια από την επικίνδυνη σέντρα του Ντοσεβί, την οποία δεν εκμεταλλεύτηκε ο Μήτρογλου.

Η Βέροια θα μπορούσε να σκοράρει στο δεύτερο μέρος, αλλά ο Ντουμίτρου, αντί να πασάρει στον Καλτσά, ολοκλήρωσε την φάση μόνος του, χωρίς επιτυχία. Το γκολ για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 71’. Ο Μήτρογλου έπαιξε το 1-2 με τον Φορτούνη και με πλασέ σκόραρε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο αργότερα ο Μπατιόν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα και άφησε την Βέροια με εννέα παίκτες. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 87’, μετά από προσπάθεια του Ντοσεβί.

Βέροια – Ολυμπιακός 0-2 (Novasports 1)

Γκολ: 71′ Μήτρογλου, 87′ Ντοσεβί
18′ δοκάρι ο Μπατιόν

Κίτρινες κάρτες: Μπαλάφας, Ντουμίτρου, Μπατιόν, Όστοϊτς, Μπαργκάν – Μήτρογλου, Σιόβας, Κασάμι

Κόκκινες κάρτες:
12′ Μπαλάφας, 76′ Μπατιόν

Βέροια (Χοσέ Γκρανέρο):
Καντιμοίρης, Βέρτζος, Μπράβο (68′ Γεωργιάδης), Μαλόν, Όστοϊτς, Μπαλάφας, Βεργώνης (75′ Ναζλίδης), Μπατιόν, Ντουμίτρου (68′ Βάσκες), Μπαργκάν, Καλτσάς.

Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα):
Μέγιερι, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μαζουάκου (62′ Χάρα), Μανιάτης, Κασάμι, Αφελάι (62′ Ντομίνγκες), Ντοσεβί, Φορτούνης (72′ Ντουρμάζ), Μήτρογλου.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης