Περισσότεροι από 100 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το Σάββατο στην προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, προκειμένου να ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες του Αναστασίου, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Μάλιστα μετά από άδεια που εξασφάλισαν οι οπαδοί των «πράσινων» μίλησαν στους ποδοσφαιριστές, ζητώντας τους να τα δώσουν όλα για τη νίκη στο Φάληρο, προκειμένου να βγάλουν… ξινή στους «ερυθρόλευκους» τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε δείξει από την αρχή της χρονιάς ότι είμαστε δίπλα σας με κάθε τρόπο και αυτό σας το δείχνουμε και σήμερα. Δεν είμαστε τρελοί, ξέρουμε ότι ελέγχουν τα πάντα, από διαιτησίες, αστυνομίες μέχρι και παραρτήματα.

Αυτό που ζητάμε από εσάς είναι να μπείτε μέσα λυσσασμένοι, να ματώσετε, να τα δώσετε όλα. Για μας δεν είναι απλά ένα παιχνίδι αλλά η σύγκρουση δύο κόσμων. Έτσι να το βλέπετε και εσείς και έτσι να το δώσουν και οι Έλληνες στους ξένους να το καταλάβουν.

Είναι κομπλεξικοί μαζί μας και θα κάνουν ότι μπορούν για να μας προκαλέσουν. Πήραν μια χαρά την Τρίτη, βγάλτε τους ξινή την Κυριακή. Να είστε όλοι μια γροθιά, μην μασάτε και μην τους αφήνετε ούτε τσαμπουκάδες να κάνουν ούτε τίποτα», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι οπαδοί του τριφυλλιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου ήταν αυτός που πήρε τον λόγο στη συνέχεια και απευθυνόμενος στον κόσμο είπε: «Παιδιά σας ευχαριστούμε για όλα. Θα κάνουμε τα πάντα για να σας κάνουμε χαρούμενους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Κορωπί ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος.

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης