Η ΑΕΚ επικράτησε 3-1 σετ στη Γλυφάδα της Παναχαϊκής σε φιλικό παιχνίδι. Το πρώτο του παιχνίδι με την «Ένωση» πραγματοποίησε ο Ντούσκο Νοβοσέλατς, αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Αντίθετα, απουσίαζε ο Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει υποστεί θλάση στον ραχιαίο.

Τα σετ:
25-16, 25-23, 19-25, 15-12

AEK (Kλαρούδας):
Κατσανεβάκης 7, Μαντέκας 9, Κρέτσης 1, Τόρες 14, Παγιάν 17, Γκούζντα (58% υπ), Πέτρογλου 6, Νοβοσέλατς 4, Αχιλλεόπουλος (75% υπ), Χατζόπουλος 2, Τοκάνης 2, Ρουμελιωτάκης 3.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Λυκούδης):
Γκοτς 12π. Σαρικεϊσογλου 9, Λιβαθηνός, Ρουμελιώτης Ν 15, Ρουμελιώτης Π. 5, Βλαχοστάθης 5, Βασιλάκος (λ), Κορφιάτης, Μαυραγάνης, Ντονάς.

Οι δηλώσεις:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιώργος Κλαρούδας: «Η ομάδα έδειξε καλή εικόνα στο φιλικό που ήταν το πρώτο παιχνίδι μας μετά από καιρό. Μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε και το Νοβοσέλατς. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση. Πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμη καλύτεροι στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό και ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου».

Γιώργος Λυκούδης:
«Ευχαριστούμε την ΑΕΚ για τη φιλοξενία. Εμείς σε αυτά τα ματς θέλουμε να ενσωματώσουμε τα δυο νέα παιδιά στην ομάδα (Σαρικεϊσογλου, Γκοτς). Παίζουμε αυτά τα φιλικά για να βρουν αγωνιστικό ρυθμό. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, το είδαμε και στον αγώνα πρωταθλήματος».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης