Η Εθνική ομάδα χάντμπολ των Ανδρών ηττήθηκε με 28-23 από τη Βοσνία στη Θεσσαλονίκη, στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του EURO 2016 και οι ελπίδες πρόκρισης περιορίστηκαν στο ελάχιστο, απέναντι σε μια ομάδα που ήταν και είναι το φαβορί.

 Οι Βόσνιοι πήραν το προβάδισμα από την αρχή του αγώνα, προηγήθηκαν 5-0 και υποχρέωσαν την Εθνική να σκοράρει το πρώτο γκολ μετά από 8 λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συγχαρητήρια στην Βοσνία. Ήταν μία κλάση ανώτερη, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Περίμενα μεγαλύτερη προσπάθεια στο σημερινό παιχνίδι και να παίξουμε πιο έξυπνα. Δεν είμαι ευχαριστημένος. Η Βοσνία φάνηκε ότι είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και όποτε ήθελε ανέβασε τον ρυθμό» δήλωσε ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας, Γιώργος Κρανάκης.

Από την πλευρά του ο εκλέκτορας των Βόσνιων, Ντράγκαν Μάρκοβιτς, υπογράμμισε ότι «στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα έπαιξε καλύτερα από εμάς. Στο δεύτερο ανεβάσαμε την απόδοση μας, αλλά η Ελλάδα δεν παράτησε το παιχνίδι. Ξέρουμε την ποιότητα των Ελλήνων και τους σεβόμαστε. Έχουμε 4-5 πιο έμπειρους αθλητές από την Ελλάδα και εκεί ήταν η διαφορά των δύο ομάδων».

ΕΛΛΑΔΑ: Τσιλιμπάρης, Τσάτσος 1, Τζιμούρτος 2, Μαστορογιάννης, Ζαμπούνης, Ευαγγελίδης, Γεωργιάδης, Σανίκης 3, Αλβανός 1, Παπαδόπουλος 9, Δεληγιάννης 2, Τζηράς 3, Ανανιάδης, Παπαδιονυσίου 1, Μαραγκός 1, Πετρίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΒΟΣΝΙΑ: Βράζαλιτς, Όβτσινα 1, Πέριτς, Ντέλιτς 1, Πάνιτς 1, Σάβιτς, Μπούριτς, Τέρζιτς 2, Τορομάνοβιτς 4, Τσέλιτσα 3, Κάρατσιτς 3, Πέρτσε 5, Μαλίνοβιτς 4, Μίλας 1, Γκράνταν 3, Σάβιτς

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης