Δεκαεπτά παίκτες θα έχει στη διάθεσή του ο Γιώργος Κρανάκης στο διεθνές τουρνουά της Αυστρίας, που αρχίζει αύριο στο Ίνσμπρουκ.

Ο προπονητής της εθνικής χάντμπολ των ανδρών απέκλεισε μετά το πέρας της προετοιμασίας τους Πετρίδη, Γουργούμη και Ζαμπούνη κι έτσι θα στηριχθεί στους Βύρωνα Παπαδόπουλο (Εμπορ Ροστόκ), Δημήτρη Τζιμούρτο (Χιλντεσχάιμ), Κώστα Τσιλιμπάρη (Κονβερσάνο), Σπύρο Μπαλωμένο (Ίστρ), Διονύση Γεωργιάδη (ΑΕΚ), Γιώργο Μαστορογιάννη, Παναγιώτη Νικολαΐδη (ΑΣΕ Δούκα), Ηλία Σεβαστίδη, Λευτέρη Ιωαννίδη (ΠΑΟΚ), Μπάμπη Ανανιάδη, Θόδωρο Ευαγγελίδη (ΧΑΝΘ), Θόδωρο Μεγαλοοικονόμου, Σωτήρη Μαραγκό, Θόδωρο Μάλλιο (Διομήδης Άργους), Χάρη Δέλιο (Φίλιππος Βέροιας), Στέλιο Δημάκη (ΓΑΣ Κιλκίς) και Χρήστο Τσάτσο (Αερωπός Έδεσσας).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι απουσιάζουν από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, λόγω τραυματισμού, οι Χαλκίδης, Αλβανός, Ριγανάς, Γ. Γεωργιάδης και Τζούφρας. Στην αποστολή μετέχουν ακόμα ο συνεργάτης προπονητής, Παναγιώτης Μεσσήνης, ο φυσιοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης, ο γιατρός Κώστας Μαναβής και το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ και της επιτροπής εθνικών ομάδων, Σπύρος Κουτσούπης, ως αρχηγός αποστολής.

Η ελληνική ομάδα αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά με αντίπαλο τη Σλοβενία, αύριο στις 19.00, ενώ την Παρασκευή (21.15) θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Αυστρία και το Σάββατο (14.00) την Τσεχία.

Ο Σωτήρης Μαραγκός, που θα κάνει το ντεμπούτο του με την εθνική ανδρών, τόνισε: «Ήθελα πάρα πολύ να βρεθώ στο τουρνουά της Αυστρίας, και για να μπω στο κλίμα της ομάδας, αλλά και γιατί πιστεύω ότι αξίζω να είμαι μέλος της, ειδικά με τις φετινές μου εμφανίσεις. Θέλουμε να έχουμε δύσκολα παιχνίδια στα πόδια μας και να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Για την κλήρωση στην Α΄ προκριματική φάση του EURO 2014, δεν γνωρίζω τις ομάδες, αλλά έψαξα και ρώτησα και μου είπαν πως πρόκειται για ανταγωνιστικές ομάδες. Ωστόσο, πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε με τη βοήθεια όλων των παιδιών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης