Στα χέρια του Δημήτρη Καφφάτου κατέληξε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 6ης αγωνιστικής στην Α1 χάντμπολ των ανδρών.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας της ΑΕΚ πραγματοποίησε 20 επεμβάσεις σε 33 σουτ, στα 40 λεπτά που αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τον Αερωπό Έδεσσας, συμβάλλοντας έτσι τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του με 27-24 σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 36χρονος γκολκίπερ έτσι συγκέντρωσε 8 ψήφους, ο Πέρρος του Ποσειδώνα Λουτρακίου πήρε 3, ενώ ο Μπακιρτζής του Αερωπού ψηφίστηκε μία φορά.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ, ο Καφφάτος ανέφερε για την ανάδειξή του σε MVP: «Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για μένα να με ψηφίζουν οι προπονητές.

Είμαστε όλοι οι παίκτες συγκεντρωμένοι ενόψει του αγώνα με τον Διομήδη, γιατί δεν ήταν η πραγματική μας εικόνα αυτή που δείξαμε στα ευρωπαϊκά ματς. Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με την άμυνα και εμπιστοσύνη. Εκείνο που με κάνει να έχω θέληση και κίνητρο είναι η παρουσία των νέων παιδιών στην ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής τους εμπιστεύεται και τους δίνει ευκαιρίες για να ανέβουν επίπεδο και αυτοί ανταποκρίνονται στο ρόλο τους».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης