Για το «φλερτ» που είχε με τον Άρη, το οποίο ωστόσο δεν θα καταλήξει σε… γάμο, μίλησε την Παρασκευή ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

Ο τεχνικός του Ηρακλή χαρακτήρισε τιμητικό για τον ίδιο το ενδιαφέρον των «κίτρινων», ωστόσο επεσήμανε ότι σκοπεύει να τιμήσει το συμβόλαιό του με τον «γηραιό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα ο προπονητής των «κυανόλευκων» διατράνωσε ότι σε περίπτωση που ήταν ελεύθερος θα αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία των «κίτρινων»

«Υπήρχε μία επικοινωνία με την πλευρά του Άρη για να συζητήσω αν θέλω να πάω στην ομάδα. Τους απάντησα ότι αυτή τη στιγμή είμαι στον Ηρακλή και έχω συμβόλαιο.

Τώρα τι γράφεται και τι λέγεται δεν με αφορά. Το τι έγραφαν και το τι άκουγα στα ραδιόφωνα από το πρωί ήταν όλα αποτέλεσμα της φαντασίας τους. Δεν έκανα καμία επαφή», είπε αρχικά ο τεχνικός του «γηραιού» στο Αθλητικό Μετρόπολις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως ο Χατζηνικολάου παραδέχτηκε πως αν ήταν ελεύθερος τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά: «Αν ήμουν ελεύθερος θα πήγαινα. Κι όταν ήμουν ελεύθερος το είχα πει ξανά. Ο Άρης δεν το έβλεπε τότε, δεν το ήθελε. Αν δεν δεσμευόμουν με συμβόλαιο θα πήγαινα».

Τέλος, αποκάλυψε μάλιστα ότι προ ημερών δέχτηκε κι άλλη πρόταση αλλά αρνήθηκε για τον ίδιο λόγο. «Δέχτηκα κι άλλη πρόταση από ομάδα της Super League πριν από λίγο καιρό και απάντησα το ίδιο κι εκεί. Πρέπει να τηρήσω το λόγο μου, το συμβόλαιό μου και αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Με τιμάει ότι έχω πρόταση αλλά μέχρι εκεί».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης