Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του, γνωρίζοντας πολύ καλά σε ποια ομάδα βρίσκεται και το πόσο σημαντικό είναι να πετύχει η νέα προσπάθεια του Παναθηναϊκού να επιστρέψει στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο προπονητής των «πράσινων» εστιάστηκε στα πολλά λάθη στα οποία υπέπεσαν οι παίκτες του αλλά και στα 15 επιθετικά ριμπάουντ που πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε μια καινούρια ομάδα. Ήταν μια χαζή ήττα. Δεν αντιδράσαμε καλά όταν η Ρεάλ χαμήλωσε το σχήμα και έπαιξε με τρεις κοντούς. Δεν αντιδράσαμε έξυπνα. Ο αντίπαλος με τον Ντρέιπερ ήταν αυτός που άλλαξε το παιχνίδι. Από εκεί και μετά δεν μπορέσαμε να περάσουμε την μπάλα στο λόου ποστ. Αυτό γύρισε μπούμερανγκ σε εμάς και κάναμε εύκολα λάθη», ανέφερε.

«Κάναμε πολλά λάθη, αυτό είναι φυσιολογικό για μια ομάδα που αποτελείται από πολλούς νέους παίκτες και οι οποίοι είναι άπειροι. Όταν φτάνεις να τελειώνεις το παιχνίδι με 23 λάθη αλλά και 15 επιθετικά ριμπάουντ καταλαβαίνεις ότι είναι μια τσάμπα ήττα. Πλησιάσαμε και στο τέλος στον πόντο αλλά και εκεί κάναμε λάθη. Αυτή είναι μια χαζή ήττα», συμπλήρωσε.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης