Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Ο νεαρός αμυντικός του Πανιώνιου, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους έξι μήνες.

«Στον Βασίλη έγινε συνδεσμοπλαστική πρόσθιου χιαστού με ταυτόχρονη έξω-μηνισεκτομή. Η επέμβαση πήγε εξαιρετικά και χρησιμοποιήσαμε δικό του μόσχευμα. Θα παραμείνει σήμερα και αύριο στο νοσοκομείο και θα πάρει εξιτήριο την Πέμπτη. Εκτιμώ ότι η επάνοδός του στους αγωνιστικούς χώρους θα γίνει σε περίπου 5 μήνες», είπε ο γιατρός των «κυανέρυθρων» Χρήστος Δάρας μετά το τέλος της επέμβασης με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Μενδρινός υποβλήθηκε σε υπέρηχο προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός αποκατάστασης της θλάσης του και τα αποτελέσματα έδειξαν πως θα χρειαστεί ακόμα μερικές ημέρες για να επιστρέψει στη δράση.

Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να επιστρέψει ο Ευθύμης Κουλουχέρης, ενώ στη διάθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου είναι οι Καμπάνταης και Ανδράλας.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης