Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Στράτος Περπέρογλου δε θα φορέσουν φέτος τη φανέλα της Εθνικής ομάδας! Ο λόγος δεν είναι η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, αλλά η καταπόνηση των δύο αθλητών από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, ο Σπανούλης επιθυμεί να ξεκουραστεί, καθώς οι ενοχλήσεις στο γόνατο που τον άφησαν εκτός δράσης για ενάμιση μήνα φέτος δεν έχουν υποχωρήσει πλήρως! Ανάλογο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Στράτος Περπέρογλου. Φέτος είχε υποστεί θλάση και επιθυμεί να ξεκουραστεί επίσης, μετά τις συνεχόμενες συμμετοχές στις μεγάλες διοργανώσεις με την Εθνική!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι αναφορικά με τον Σπανούλη και το μέλλον του στον Ολυμπιακό έχει ξεσπάσει η φημολογία ότι ο έμπειρος γκαρντ και αρχηγός των Πειραιωτών θα ζητήσει από την ΚΑΕ να λυθεί το συμβόλαιό του. Ο Σπανούλης φέρεται να είναι απογοητευμένος από τις αποδοκιμασίες του κόσμου προς το πρόσωπό του, μετά την απώλεια του φετινού πρωταθλήματος, ενώ είναι απογοητευμένος και από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης