Ο Ολυμπιακός αναχώρησε σήμερα για τη Μόσχα, εν όψει της συμμετοχής του στο τουρνουά «Αλεξάντερ Γκομέλσκι». Στην αποστολή της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν βρίσκεται ο Έισι Λο, ο οποίος παρέμεινε στην Αθήνα, για να συνεχίσει θεραπευτική αγωγή έτσι ώστε να είναι πανέτοιμος στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα στο ΣΕΦ με αντίπαλο την ισπανική Κάχα Λαμποράλ (11/10).

Η ομάδα του Πειραιά θα δώσει στη ρωσική πρωτεύουσα τα τελευταία δύο φιλικά της πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών της, το πρώτο αύριο απέναντι στη Λοκομοτίβ Κούμπαν και το δεύτερο την Κυριακή με μία εκ των ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζαλγκίρις Κάουνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δημήτρης Μαυροειδής χαρακτήρισε ως ιδανική «πρόβα τζενεράλε» τους δύο φιλικούς αγώνες στη Μόσχα, πριν από την αναχώρηση της αποστολής στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

«Έχουν φανεί οι αδυναμίες μας και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτές, για να είμαστε έτοιμοι, όταν πρέπει. Έχουμε δώσει πολλά και δυνατά φιλικά τις προηγούμενες ημέρες και τώρα πηγαίνουμε στη Μόσχα για ακόμη δύο σημαντικά ματς. Ο κόουτς έχει επιλέξει να δώσουμε φιλικά κόντρα σε ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας, ώστε να φανούν οι αδυναμίες μας και να μπορούμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτές. Αυτό κάναμε και μετά τα παιχνίδια στη Γερμανία, αυτό θα κάνουμε και όταν επιστρέψουμε από τη Μόσχα. Τα επίσημα ματς αρχίζουν σε λίγες ημέρες και αυτά τα δύο φιλικά στη Ρωσία μπορούν να χαρακτηριστούν και ως πρόβα τζενεράλε. Αυτό που θέλουμε είναι να δείξουμε βελτίωση στην άμυνα και να βγάλουμε στο παρκέ όσα δουλέψαμε τις προηγούμενες ημέρες» δήλωσε.

Την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη του Κυπέλλου με πρώτο αντίπαλο τον νικητή του αγώνα Νέα Κηφισιά-Άρης, που είναι προγραμματισμένος για αύριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης