Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διέλυσε τους πρωταθλητές Ουόριορς μέσα στο Γκόλντεν Στέιτ, οδηγώντας τους Μπακς σε μεγάλη νίκη με 107-116.

Ο «Greek Freak» σημείωσε 32 πόντους (12/15 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2/2 βολές), μάζεψε 4 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ, είχε 2 κλεψίματα και έκανε 1 λάθος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έλληνας σούπερ σταρ τόνισε μετά το ματς: «Πιέσαμε τους Ουόριορς από το 1ο λεπτό, ο Μπλέντσο έκανε εξαιρετική δουλειά. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, εν όψει του ματς με τους Λέικερς».

Για τον τραυματισμό στο πόδι του, είπε: «Δεν υπάρχει πρήξιμο, θα είμαι καλά. Τώρα δεν έχω την πλήρη αίσθηση στο πόδι μου, γιατί το γύρισα πριν από μία εβδομάδα, οπότε είναι δύσκολο να παίζω, αλλά θα είμαι καλά».

Όσο για το ματς και την αποβολή του Ντουράντ, ανέφερε: «Ήμουν ενθουσιασμένος με το παιχνίδι, παίζαμε κόντρα στην καλύτερη ομάδα του ΝΒΑ. Κάναμε καλή δουλειά ομαδικά και το διατηρήσαμε σε όλο το ματς.
Εκνευρίσαμε τους Ουόριορς, παίξαμε στο όριο του φάουλ. Ο Ντουράντ είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, οπότε όταν είναι έξω, κάνει τη δουλειά μας πιο εύκολη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης