Επαναπατρίζεται ο Χεσέ, καθώς αποδέχθηκε μια σημαντική μείωση των αποδοχών του, προκειμένου να παραχωρηθεί από την Παρί Σεν Ζερμέν στη Λας Πάλμας με τη μορφή του δανεισμού έως το τέλος της σεζόν.

Ο Ισπανός επιθετικός, το πλήρες όνομα του οποίου είναι Χεσέ Ροντρίγκεθ Ρουίθ, βρισκόταν στο «στόχαστρο» της Μίντλεσμπρο και άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων, ωστόσο αποφάσισε ότι το άμεσο μέλλον του βρίσκεται στην πριμέρα ντιβιζιόν, μόλις έξι μήνες μετά τη μετακίνησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Παρί έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χεσέ κατέγραψε μόλις εννέα συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα, εκ των οποίων ήταν βασικός μόνο σε ένα παιχνίδι. Έτσι, προτίμησε να αποχωρήσει από το «Παρκ ντε Πρενς», προκειμένου να ενταχθεί σε μια ομάδα όπου θα έπαιρνε (αρκετό) χρόνο συμμετοχής.

«Ο Χεσέ Ροντρίγκεθ θα παίξει δανεικός στη Λας Πάλμας έως τις 30 Ιουνίου 2017. Η ιδιαίτερη επιθυμία του παίκτη να φορέσει τα κίτρινα ήταν κρίσιμη, προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν» αναφέρει ο σύλλογος από τα Κανάρια Νησιά. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, υπογράμμισε ότι ο παίκτης αποδέχθηκε μια σημαντική μείωση των αποδοχών του, προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό των «αμαρίγιος». «Ο Χεσέ χάνει πολλά χρήματα, αλλά προτίμησε να υπερασπιστεί τα χρώματα της Λας Πάλμας» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης