Μετά τη ρήξη που είχαν οδηγηθεί οι σχέσεις του Ντιμίτρι Παγέ με τη Γουέστ Χαμ, καθώς ο διεθνής Γάλλος μεσοεπιθετικός είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να παραμείνει στη «σφυριά», ενώ η διοίκηση του συλλόγου αρνούνταν να τον παραχωρήσει, τελικά βρέθηκε το σημείο του συμβιβασμού και ο 29χρονος διεθνής μέσος επέστρεψε στη Γαλλία και στη Μαρσέιγ.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο η διοίκηση της Γουέστ Χαμ έκανε αποδεκτή τη νέα πρόταση της γαλλικής ομάδας, ύψους 25 εκατ. ευρώ, και ο Παγέ βρίσκεται ήδη στη Μασαλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα διοίκηση της Μαρσέιγ, στην οποία αγωνιζόταν πριν μεταγραφεί στη Γουέστ Χαμ, το καλοκαίρι του 2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τά σχετικά δημοσιεύματα ο Παγέ έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Μασσαλίας, στην οποία αγωνίστηκε για μία διετία (2013-15), μετρώντας 15 γκολ και 29 ασίστ σε 83 αγώνες. Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Παγέ να επιστρέψει στη Μασσαλία έχει παίξει ο νυν τεχνικός της Μαρσέιγ, Ρουντί Γκαρσιά, με τον οποίο συνυπήρξε επί μία διετία (2011-13) στη Λιλ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης