Στην ανωτερότητα της Λίβερπουλ υποκλίθηκε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Χάαλ, μετά την ήττα με 2-0 των «κόκκινων διαβόλων» στον πρώτο αγγλικό «εμφύλιο», για τη φάση των 16 του Europa League, που διεξήχθη την Πέμπτη στο «Άνφιλντ».

«Πρέπει να πιστεύεις σε κάτι, πρέπει να πιστεύεις ότι μπορείς να δημιουργήσεις μία ατμόσφαιρα σαν αυτή που έκανε η Λίβερπουλ στο Άνφιλντ και τότε τα πάντα είναι πιθανά. Φυσικά και είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, δεν δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, δεν μπορώ να το αρνηθώ αυτό. Δεν ήμασταν δημιουργικοί, αλλά ήταν και η άμυνα της Λίβερπουλ που έπαιξε ρόλο και οφείλουμε να της απονείμουμε τα εύσημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

» Θα πρέπει να βελτιωθούμε πολύ για να βάζουμε γκολ. Είδα ότι δεν μπορέσαμε να αντεπεξέλθουμε στην πίεση που μας άσκησε ψηλά η Λίβερπουλ, δεν μπορούσαμε να τη διαχειριστούμε και αυτό δημιούργησε μία σπουδαία ατμόσφαιρα στο γήπεδο» δήλωσε αρχικά ο 65χρονος Ολλανδός τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια χαρακτήρισε «φθηνά» και τα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης