Εκτός από εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει αποδείξει ότι είναι άριστος γνώστης της επικοινωνίας και μπορεί ανά πάσα στιγμή να συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας με… μία μόνο φράση του.

Τα σχετικά παραδείγματα είναι πολλά, με χρονικά τελευταίο, την δήλωση που έκανε σήμερα κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο προάστιο της Στοκχόλμης, Σόλνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ναι, έχω κάνει την επιλογή μου» απάντησε ο υψηλόσωμος άσος που έφυγε πρόσφατα από την Παρί Σεν Ζερμέν, ερωτηθείς για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, και πρόσθεσε: «Εδώ και καιρό έχω αποφασίσει»…

Μοιραία οι επόμενες ερωτήσεις είχαν να κάνουν με την έντονη φημολογία των ημερών και την ενδεχόμενη συνεργασία του με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ:

«Υπάρχουν προτάσεις από την Αγγλία, την Ιταλία, απ’ όλες τις χώρες. Ακόμη κι εκτός Ευρώπης. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού λοιπόν απέφυγε ν’ απαντήσει ευθέως με την ίδια ευκολία που ξεπερνά τους …αντιπάλους αμυντικούς, δεν δίστασε να εκφράσει την άποψη του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «κόκκιινων διαβόλων» από τον Ζοζέ Μουρίνιο.

«Πρόκειται για εξαιρετική επιλογή. Θέλετε δράση; Καλείτε τον Μουρίνιο…! Πιστεύω ότι είναι ο άνθρωπος που μπορεί να τους επαναφέρει στην κορυφή. Όπου πήγε σημείωσε διακρίσεις. Έχω περάσει φανταστικές στιγμές μαζί του στην Ιντερ. Συνεργασθήκαμε για λίγο, αλλά σε πολύ καλό επίπεδο. Δεν γνωρίζω εάν θα ξανασυνεργασθώ μαζί του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης