Η Λέστερ έχει «δέσει» τον Τζέιμι Βάρντι ως το 2019, διατηρώντας στο δυναμικό της τον πρώτο σκόρερ του φετινού αγγλικού πρωταθλήματος με 19 γκολ. Ο 29χρονος φορ, ο οποίος ως το 2012 έπαιζε ποδόσφαιρο ερασιτεχνικά στη Φλίτγουντ Τάουν, αποτελεί την επιτομή του θαύματος που έχει πετύχει φέτος ο Κλαούντιο Ρανιέρι, φτάνοντας να κληθεί και να παίξει στην εθνική Αγγλίας.

Όπως είναι φυσικό, με τις εμφανίσεις του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, ο ίδιος όμως αποφάσισε να συνεχίσει να ζει το όνειρό του με τη Λέστερ, η οποία τον απέκτησε πριν 3.5 χρόνια αντί ενός μόνο εκατομμυρίου λιρών. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Times», η ρήτρα αποδέσμευσης του Βάρντι φτάνει περίπου τα 40 εκατ. ευρώ και αυτό το ποσό πρέπει να πληρώσει όποια ομάδα κινηθεί για ν’ αποκτήσει τα δικαιώματα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βάρντι υπέγραψε υπέγραψε το νέο συμβόλαιο συνεργασίας του με τη Λέστερ, η οποία αύξησε τις εβδομαδιαίες οικονομικές απολαβές, από τις 30 στις 80 χιλιάδες ευρώ. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει οι Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης