Ο Τόνι Πάρκερ καθησύχασε τους Γάλλους φιλάθλους και ανακοίνωσε πως θα είναι παρών στο προολυμπιακό τουρνουά και στην προσπάθεια της εθνικής ομάδας μπάσκετ των «τρικολόρ» να προκριθεί στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αρχικά ήταν αμφίβολη η συμμετοχή του, καθώς η σύζυγός του Αξέλ Φρανσίν περιμένει το δεύτερο παιδί τους, όπως αποκάλυψε ο σούπερ σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πιθανή ημερομηνία γέννησης που έχουν δώσει οι ιατροί στη σύντροφο του Πάρκερ προσδιορίζεται στα τέλη Ιουλίου. Με το προολυμπιακό τουρνουά της Μανίλα να διεξάγεται από τις 4 έως τις 10 Ιουλίου και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο να αρχίζουν στις 6 Αυγούστου, ο Πάρκερ είχε έντονο δίλημμα, αλλά τελικά αποφάσισε να είναι στο πλευρό της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Ο αρχηγός των «τρικολόρ» το συζήτησε με τη γυναίκα του και θα παίξει κανονικά στις διεθνείς διοργανώσεις. «Το συζητήσαμε πολύ και τελικά συμφωνήσαμε. Ξέρει ότι η εθνική ομάδα είναι πολύ σημαντική για μένα» δήλωσε σχετικά ο 34χρονος σούπερ σταρ.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους Γάλλους άσους στο ΝΒΑ, ο Πάρκερ ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει αν πρόκειται να παίξουν: «Δεν ξέρω σίγουρα αν οι Μπατούμ, Γκομπέρ, Φουρνιέρ, αλλά και Μαϊνμί θα παίξουν το καλοκαίρι. Το ελπίζω, καθώς ξέρω πως όλοι μας αγαπάμε την εθνική ομάδα.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης