Η ΤΣΣΚΑ μετά τους Νάντο Ντε Κολό και Βίκτορ Κριάπα διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό της και τον Βιτάλι Φριτζόν, καθώς ο 30χρονος γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας του με την ΤΣΣΚΑ για άλλα δύο χρόνια με οψιόν για ακόμη ένα.

Ο διεθνής Ρώσος αγωνίζεται στην «ομάδα του στρατού» από το 2013 έχοντας παίξει συνολικά 186 αγώνες έχοντας 8.2 πόντους (50.7% δίποντα, 42.9% τρίποντα, 85.1% βολές), 2.1 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 0.7 κλεψίματα σε 17.7 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής ανά αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής του ,Δημήτρης Ιτούδης, δήλωσε σχετικά: «Ο Βιτάλι είναι ένας βετεράνος που αγωνίζεται πολλά χρόνια στην ΤΣΣΚΑ. Έχει «δολοφονικό» σουτ, και πολύ επαγγελματική συμπεριφορά. Κάθε φορά που έχουμε προαιρετική προπόνηση έρχεται στο γήπεδο και δουλεύει πάνω στο μεγάλο του «όπλο», το σουτ. Βοηθά την ομάδα και στην άμυνα, δείχνοντας μαχητικό πνεύμα και στις δύο μεριές του παρκέ. Η εμπειρία του είναι απαραίτητη για μας τα επόμενα χρόνια.»

Από την πλευρά του ο Φριτζόν είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ΤΣΣΚΑ. Εδώ είναι οι φίλοι μου, άνθρωποι με τους οποίους έχουμε την ίδια νοοτροπία και πραγματικοί νικητές. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη τους. Κάναμε μια τέλεια σεζόν και είναι δύσκολο να την ξεπεράσουμε. Ξέρω πως οι αντίπαλοι μας θα παίζουν με ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο απέναντι μας. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά. Η ομάδα κράτησε το βασικό της κορμό και θα προσπαθήσουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης