Απορρίφθηκε σήμερα από την επιτροπή εφέσεων της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου η έφεση της Μπαρτσελόνα κατά της πρωτόδικης ποινής των τριών αγωνιστικών αποκλεισμού που είχε επιβληθεί στον Νεϊμάρ.

Ως εκ τούτου η τιμωρία στον Βραζιάνο άσο των Καταλανών παραμένει ως έχει και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με την Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διοίκηση, πάντως, είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια που της δίνει ο νόμος και ήδη έχει αναθέσει στη νομική υπηρεσία να ζητήσει από το διαιτητικό αθλητικό δικαστήριο της Λωζάνης την προσωρινή αναστολή της ποινής, έτσι ώστε ο Νεϊμάρ να παίξει στο clasico. Αυτό θα γίνει γνωστό αύριο, με την προϋπόθεση να συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή. Σε διαφορετική περίπτωση ο Βραζιλιάνος θα μείνει εκτός, ενώ θα «χρωστάει» μία ακόμη αγωνιστική, από τη στιγμή που έχει εκτίσει την πρώτη στο ματς που προηγήθηκε με την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Η επιτροπή εφέσεων απέρριψε την έφεση της Μπαρτσελόνα, με την αιτιολογία ότι ο σύλλογος δεν υπέβαλε κανένα αποδεικτικό στοιχείο στην φάση που ο Νεϊμάρ αποβλήθηκε με την Μάλαγα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης