Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε την Μπαρτσελόνα να επικρατεί με 5-0 στο ντέρμπι της Βαρκελώνης με την Εσπανιόλ, ενώ στις δηλώσεις του μετά το ματς αναγνώρισε ότι είναι σημαντικό που η ομάδα του βρίσκεται  ήδη τέσσερις βαθμούς μπροστά από την Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είμαστε στην αρχές της σεζόν και οι αποστάσεις δεν είναι σημαντικές, αλλά είναι καλύτερα να είμαστε μπροστά παρά πίσω. Δεν σημαίνει τίποτα, αλλά το να είσαι μπροστά είναι πάντα ένα βήμα», είπε αρχικά ο Βάσκος προπονητής και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλουμε ηρεμία, ησυχία. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε κάθε παιχνίδι. Δεν έχει σημασία πόσο έξω από το θόρυβο, αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η ομάδα είναι καλή, ότι οι παίκτες συμμετέχουν και ότι οι άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι.

Στην πραγματικότητα αυτό σημαίνει το ποδόσφαιρο, αν και ξέρω ότι αυτός ο σύλλογος είναι πολύ μεγάλος και υπάρχει πολύς θόρυβος γύρω. Είμαστε ευχαριστημένοι, έχουμε σημειώσει πέντε γκολ που μπορεί να φαίνονται σαν το παιχνίδι να ήταν εύκολο, αλλά δεν ήταν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης