Η Λέστερ έγραψε ιστορία, καθώς επικράτησε στην Αγγλία 2-0 της Σεβίλλης και υπερκάλυψε την ήττα της με 2-1 από τον πρώτο αγώνα με αποτέλεσμα να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League.

Οι «αλεπούδες» άνοιξαν το σκορ στο 27’ με τον Μόργκαν, ενώ στο 55’ ο Ολμπράιτον διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Οι Ανδαλουσιάνοι στο 75’ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νασρί με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 80’ ο Ενζονζί αστόχησε σε πέναλτι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Τορίνο η Γιουβέντους διπλασίασε τις νίκες της επί της Πόρτο, καθώς μετά το 2-0 της Πορτογαλίας, επικράτησε 1-0. Το μοναδικό γκολ πέτυχε στο 42’ ο Ντιμπάλα με πέναλτι, ενώ στο 40’ αποβλήθηκε για τους «δράκους» με κόκκινη ο Μαξιμιλιάνο Περέιρα.

Λέστερ-Σεβίλλη 2-0 (COSMOTE SPORT 1 HD)

Γκολ: 27′ Μόργκαν, 55′ Ολμπράιτον
80′ έχασε πέναλτι ο Ενζονζί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες κάρτες: Βάρντι, Σμάιχελ, Εντιντί, Μαχρέζ – Νασρί, Βιτόλο

Κόκκινες κάρτες:
75′ Νασρί

Λέστερ:
Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Χουτ, Φουξ, Ντρινκουότερ, Εντιντί, Ολμπράιτον, Μαχρέζ (90′ Αμαρτέι), Οκαζάκι (64′ Σλιμανί), Βάρντι.

Σεβίλλη:
Ρίκο, Μερκάδο (46′ Μαριάνο), Παρέχα, Ραμί, Σαράμπια (46′ Γιόβετιτς), Ιμπόρα, Ενζονζί, Εσκουδέρο, Βιτόλο, Νασρί, Μπεν Γεντέρ (68′ Κορέα).

Γιουβέντους-Πόρτο 1-0 (COSMOTE SPORT 2 HD)

Γκολ: 42′ πεν. Ντιμπάλα


Κίτρινες κάρτες: 
Κουαδράδο – Λαγιούν, Αντρέ Αντρέ

Κόκκινες κάρτες:
40′ Περέιρα

Γιουβέντους:
Μπουφόν, Ντάνι Άλβες, Μπονούτσι, Μπενατιά (60′ Μπαρτσάλι), Άλεξ Σάντρο, Μαρκίζιο, Κεντίρα, Κουαδράδο (46′ Πιάτσα), Ντιμπάλα (78′ Ρινκόν), Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν.

Πόρτο:
Κασίγιας, Μάξι Περέιρα, Μαρκάνο, Φελίπε, Λαγιούν, Ντανίλο Περέιρα, Αντρέ Αντρέ, Όλιβερ Τόρες (70′ Οτάβιο), Μπραχίμι (68′ Ντιόγκο), Αντρέ Σίλβα (46′ Μπολί), Σοάρες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης