Kάτοικος «Ολντ Τράφορντ» είναι κι επίσημα πλέον ο Νεμάνια Μάτιτς, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τη Δευτέρα την απόκτησή του μέχρι το 2020, με τους «κόκκινους διαβόλους» να έχουν μάλιστα τη δυνατότητα ανανέωσης του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο.

Αν και δεν έγινε γνωστό το ακριβές κόστος της μεταγραφής σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ η ομάδα του Μουρίνιο κατέβαλε στην πρωταθλήτρια Αγγλίας ποσό μεταξύ 40-50 εκατομμυρίων λιρών για να αποκτήσει τα δικαιώματα του 28χρονου Σέρβου μέσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος ο παίκτης στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Γιουνάιτεντ τόνισε πως: «είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το να δουλέψω ξανά με τον Ζοσέ Μουρίνιο ήταν μία ευκαιρία που θα μπορούσα να πω όχι. Πέρασα πολύ όμορφες στιγμές στην Τσέλσι και θέλω να ευχαριστήσω το κλαμπ και τους φίλους της ομάδας για την υποστήριξή τους.

Δεν μπορώ να περιμένω να συναντήσω τους νέους μου συμπαίκτες και να ξεκινήσω προπονήσεις με την νέα μου ομάδα. Ο σύλλογος βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο και περιμένω πως και πώς να γίνω μέρος της τεράστιας ιστορίας του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Τσέλσι είχε αποκτήσει αρχικά τον Μάτιτς το 2009 και το 2011 δόθηκε στην Μπενφίκα, από την οποία επέστρεψε το 2014 στο Λονδίνο όταν υπεύθυνος της τεχνικής της ηγεσίας ήταν ο Ζοζέ Μουρίνιο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης