Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε σήμερα τη σοβαρότητα των τραυματισμών που υπέστησαν οι ποδοσφαιριστές της Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Μάρκος Ρόχο στον πρόσφατο αγώνα με την Άντερλεχτ.

Τα αποτελέσματα των ακτινογραφιών στις οποίες υποβλήθηκαν σήμερα έδειξαν ότι και οι δύο έχουν υποστεί ζημιά στους συνδέσμους στο γόνατο και βέβαια χάνουν το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι λεπτομερείς εξετάσεις σχετικά με τους τραυματισμούς που υπέστησαν οι Μάρκος Ρόχο και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κατά τη διάρκεια του αγώνα της Πέμπτης για το Europa League επιβεβαίωσαν τη σημαντική ζημιά στο γόνατο και των δύο παικτών και απαιτούνται ειδικές γνωματεύσεις για την κατάστασή τους τις επόμενες μέρες. Οι εκτιμήσεις, για το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί για την επάνοδό τους, θα είναι δυνατές μόνο αφού αποφασιστούν οριστικά οι θεραπευτικές μέθοδοι» ανακοίνωσε η Γιουνάιτεντ.

Ο 35χρονος Ιμπραΐμοβιτς είναι ο κορυφαίος αυτήν τη σεζόν σκόρερ της Μάντσεστερ με 28 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ο Ρόχο είχε καθιερωθεί από τον Μουρίνιο ως βασικός στο κέντρο της άμυνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης