Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Ροστόφ ανησυχεί τον Ζοζέ Μουρίνιο. Για να είμαστε πιο ακριβείς, τον… εξοργίζει, αφού επηρεάζει ακόμα και τις επιλογές του για το αρχικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο αυριανό ματς του Europa League.

«Δύσκολο να πιστέψω ότι θα παίξουμε σε ένα τέτοιο γήπεδο, αν μπορείς να το αποκαλέσεις γήπεδο! Περίμενα κάτι καλύτερο, κάτι που -τέλος πάντων- να σου δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστείς. Βρεθήκαμε σε παρόμοια κατάσταση το προηγούμενο καλοκαίρι στο Πεκίνο και εκείνο το φιλικό αναβλήθηκε. Τώρα όμως, φαίνεται πως δεν έχουμε εναλλακτική» είπε ο Πορτογάλος προπονητής που κατακεραύνωσε και την UEFA: «Μίλησα σε έναν κύριο της |UEFA για τις ανησυχίες μου σχετικά με πιθανούς τραυματισμούς. Μου απάντησε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού οι παίκτες είναι ασφαλισμένοι. Συνεπώς, δεν ξέρω ποιον θα χρησιμοποιήσω». Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παίξει ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, αφού θα είναι απών από τους τρεις επόμενους αγώνες της Premier League λόγω τιμωρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο ψύχραιμα αντιμετωπίζει την κατάσταση ο Ντάλεϊ Μπλιντ, παρότι συμφωνεί απόλυτα με τον προπονητή του: «Για να λέμε την αλήθεια, το γήπεδο δεν είναι στα καλύτερά του! Ισως υπάρχουν προβλήματα και με την ασφάλεια αλλά οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Δεν το χρησιμοποιούμε ως δικαιολογία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης