Πεπεισμένος ότι η βαριά ήττα (4-1) που υπέστη η Μίλαν από την Λάτσιο στο «Ολίμπικο», θα κάνει καλό στην ομάδα του εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Βιτσένσο Μοντέλα.

«Ήταν μια κακή ήττα, από την οποία προκύπτουν πολλά αρνητικά πράγματα. Η ομάδα δεν είχε την ψυχική αντίδραση. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε ξεχωριστά, γεγονός που θα χρειαστεί να ξεπεράσουμε και να γίνουμε ομάδα. Η Λάτσιο είναι μπροστά μας στον τομέα αυτό, και το απέδειξε», είπε αρχικά ο Ιταλός προπονητής της αντιπάλου της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για μια νέα ομάδα σαν τη δική μας υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Το αποτέλεσμα είναι ίσως πολύ σοβαρό, αλλά είναι μια ήττα, που θα μας κάνει καλό, θα μας εξισορροπήσει. Έχουμε μπροστά μας τα επόμενα παιχνίδια για να φανεί αυτό. Αν η άμυνα δεν λειτουργεί είναι σφάλμα όλων μας, όχι μόνο του Μπονούτσι. Όλη η ομάδα δεν μου άρεσε, όπως δεν έκανα και εγώ τις καλύτερες επιλογές. Η κριτική θα λειτουργήσει ως ένα περαιτέρω κίνητρο. Την Πέμπτη στη Βιέννη, κόντρα στην Αούστρια, σκοπεύω να παίξω με τρεις στην άμυνα» πρόσθεσε ο Μοντέλα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης