Ο Νίκο Κόβατς θα είναι ο νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου! Αυτό αποκαλύπτει με σημερινό δημοσίευμά του το γερμανικό αθλητικό περιοδικό «Sport Bild», τονίζοντας πως ο Κροάτης κόουτς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση των Βαυαρών, για να διαδεχθεί τον Γιουπ Χάινκες.

Ο 46χρονος τεχνικός, γεννημένος στο Βερολίνο από Κροάτες γονείς, έχει κάνει σπουδαία δουλειά στην ομάδα της Φρανκφούρτης και το καλοκαίρι θα επιχειρήσει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του. Μάλιστα, η Μπάγερν έχει συμφωνήσει να προσφέρει 2,2 εκατ. ευρώ στην Άιντραχτ για να λύσει το συμβόλαιό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Κροατίας, ο οποίος οδήγησε τη «Χρβάτσκα» στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου του 2014, ανέλαβε το 2016 την τεχνική ηγεσία του γερμανικού συλλόγου και κατάφερε, τότε, να την κρατήσει στην κατηγορία.

Ο Κόβατς έχει αγωνιστεί σε αρκετούς συλλόγους της Μπουντεσλίγκα (Χέρτα, Λεβερκούζεν, Αμβούργο και Μπάγερν Μονάχου), ενώ στο Μόναχο θα πάρει μαζί του και τον αδελφό του, γυμναστή, Ρόμπερτ Κόβατς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης