Mπορεί ο Σερχιο Ράμος με τα δύο γκολ που πέτυχε να άλλαξε το ρου του επαναληπτικού της Ρεάλ με τη Νάπολι, υπογράφοντας τη πρόκριση της βασίλισσας στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο στις δηλώσεις του κράτησε χαμηλούς τόνους, προτιμόντας να μην ευλογήσει τα… γένια του.

«Είμαι χαρούμενος που πετύχαμε το στόχο μας. Ήταν η εκατοστή συμμετοχή μου στη διοργάνωση και χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου. Πριν μια εβδομάδα, οι κριτικές με «σκότωναν». Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται. Σήμερα σκόραρα δύο γκολ, αλλά δεν είμαι ήρωας», δήλωσε αρχικά στο ισπανικό «MEGA» ο οπισθοφύλακας των Μαδριλένων προσθέτοντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, πήραν πίσω το δεύτερο γκολ!», ήταν η αντίδραση του Ισπανού μόλις έμαθε ότι το γκολ του κατοχυρώθηκε ως αυτογκόλ. «Υποφέραμε στο πρώτο ημίχρονο. Μερικές φορές τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα σχεδιάζεις στην προπόνηση. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας. Αμυνόμασταν χαμηλά και έτσι μπόρεσαν να δημιουργήσουν πολλές φάσεις. Είμαι χαρούμενος που προκριθήκαμε στην επόμενη φάση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης