Η Ρεάλ παρατάχθηκε μετά από αρκετούς μήνες ουσιαστικά πλήρης στην εξ αναβολής αναμέτρηση της περασμένης Τετάρτης με τη Βαλένθια (απλώς ο Γκάρεθ Μπέιλ που προέρχεται από μακροχρόνια απουσία χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή), όμως το γεγονός αυτό αποδείχθηκε απλά ένα… ευχάριστο διάλειμμα για τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Πάνω που ο Γάλλος τεχνικός πίστεψε ότι θα έχει όλους τους παίκτες στη διαθεσή του, ήρθε ο τραυματισμός του Ραφαέλ Βαράν στο «Μεστάγια», που θα τον κρατήσει τουλάχιστον τρεις εβδομάδες εκτός δράσης. Ο Γάλλος αμυντικός αποχώρησε με πρόβλημα στο αριστερό πόδι και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν θλάση δευτέρου βαθμού στο δικέφαλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βαράν, ο οποίος φέτος έχει καθιερωθεί στην ενδεκάδα των «μερένγκες» αντί του… φευγάτου Πέπε, θα χάσει σίγουρα τον αγώνα ρεβάνς με τη Νάπολι για τη φάση των «16» του Champions League, καθώς και 4-5 ματς πρωταθλήματος. Το πιθανότερο είναι ο 23χρονος αμυντικός να επιστρέψει μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων και να είναι έτοιμος για τα προημιτελικά του Champions League, στις αρχές Απριλίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης