Με νίκη συνέχισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τις υποχρεώσεις της στην Premier League.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» επιβλήθηκαν 3-0 της -περυσινής πρωταθλήτριας- Λέστερ, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 24η αγωνιστική, και διατήρησαν την επαφή με τις ομάδες που βρίσκονται μπροστά τους στην κατάταξη, την ώρα που οι «αλεπούδες» παρέμειναν μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι σε δύσκολη θέση, καθώς η πρωταθλήτρια παλεύει για να παραμείνει στην κατηγορία, με τις φωνές που ζητούν την απόλυση του να πυκνώνουν. Στο πλευρό του Ιταλού τεχνικού τάχθηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο, μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «King Power Stadium»:

«Εχει αναδειχθεί ο κορυφαίος προπονητής της χρονιάς από τη FIFA και το αξίζει. Η δουλειά του θα μνημονεύεται στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ο κόσμος θα θυμάται τον ίδιο και τη Λέστερ και για αυτό αξίζει τον σεβασμό μας. Δεν έχει σημασία αν είναι μια δύσκολη σεζόν για εκείνους.

Είμαι σίγουρος πως θα καταφέρουν να κερδίσουν αρκετούς βαθμούς ώστε να βρουν τη σταθερότητα τους», ανέφερε για τον Ρανιέρι ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης