Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ιεράς Συνόδου σήμερα Πέμπτη 4 Οκτωβρίου συζητήθηκε το θέμα της λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού σε συνεργασία με το κανάλι 4Ε.

Ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος ενημέρωσε το Σώμα της Ιεραρχίας για τις επαφές που είχε η ορισθείσα από την Διαρκή Ιερά Σύνοδο Τετραμελής Επιτροπή, με τους υπευθύνους του Τηλεοπτικο Σταθμού 4Ε. Τόνισε ακόμη μία φορά την ανάγκη για την τηλεοπτική παρουσία της Εκκλησίας και σημείωσε την επιθυμία των υπευθύνων του Τηλεοπτικού Σταθμού 4Ε να συνεργαστούν με την Ιερά Σύνοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τοποθετήθηκαν σχετικά με το θέμα οι Μητροπολίτες Πατρών κ. Χρυσόστομος, Εδέσσης κ. Ιωήλ, Γουμενίσσης κ. Δημήτριος, Νεαπόλεως κ. Βαρνάβας, Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, Φθιώτιδος κ. Νικόλαος, Φιλίππων κ. Προκόπιος, Καισαριανής κ. Δανιήλ, Δράμας κ. Παύλος, Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, Λαγκαδά κ. Ιωάννης, Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος, Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, Φλωρίνης κ. Θεόκλητος, Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, Σταγών κ. Σεραφείμ και Νέας Σμύρνης κ. Συμεών.
Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης