Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Βasketball Champions League από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ οι παίκτες της «Ένωσης» τήρησαν τις… παραδόσεις που θέλουν τις ομάδες να διασκεδάζουν στα μπουζούκια παρέα με την κούπα.

Έτσι όλη η ομάδα της ΑΕΚ βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Πάνος Κιάμος, με τον γνωστό τραγουδιστή να υποδέχεται τον Δικέφαλο με τον ύμνο της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, η κούπα ήταν σε πρώτο πλάνο, με τα λουλούδια να πέφτουν βροχή και το κέφι να βρίσκεται στα ύψη μετά τη μεγάλη επιτυχία της «Ένωσης».

Μάλιστα, ο κόσμος που ήταν εκείνη τη στιγμή στο μαγαζί φώναξε συνθήματα όπως: «Αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και Κύπελλο και ευρωπαϊκό»!

Οι παίκτες της ΑΕΚ εκτός από πρωταγωνιστικό ρόλο στο παρκέ ήθελαν να ξεχωρίσουν και στην πίστα, όπως ο Μαυροειδής, ο οποίος δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει αγκαλιά με τον Κιάμο δίνοντας ρεσιτάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ρόλο οργανωτών για τα συνθήματα είχαν αναλάβει οι Σάκοτα και Καμπερίδης, οι οποίοι ξεσήκωσαν το κοινό, ενώ η πιο αποθεωτική στιγμή του πάρτι ήταν τότε που ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έγινε… Σάκης Ρουβάς.

Φωτογραφίες-βίντεο: sdna.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης