Ο Ρομπ Λόουερι της Κηφισιάς αναδείχθηκε MVP της 12ης αγωνιστικής της Α1, κατά την οποία είχε 17 πόντους 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 26 λεπτά συμμετοχής στη νίκη της ομάδας του επί του Κολοσσού Ρόδου.

Ο άσος της ομάδας των βορείων προαστίων τόνισε πως θέλει να μοιραστεί το βραβείο με τους συμπαίκτες του, ενώ αποκάλυψε τους λόγους, για τους οποίους αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα (σ.σ. είχε αγωνιστεί την περασμένη σεζόν στον Κόροιβο Αμαλιάδας).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο η ανάδειξή του σε MVP της 12ης αγωνιστικής είπε: «Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα το να νιώθεις ότι “ανταμείβονται” οι κόποι σου. Δεν θα τα κατάφερνα βέβαια χωρίς τους συμπαίκτες μου, οπότε το κατόρθωμα αυτό ανήκει και σε εκείνους. Είμαι ομαδικός παίκτης, οπότε ο τίτλος του MVP της 12ης αγωνιστικής δεν είναι μόνο δικός μου, αλλά τον μοιράζομαι με τους συμπαίκτες μου».

Για τους λόγους που επέστρεψε στην Ελλάδα τόνισε: «Φέτος θα αγωνιζόμουν στην Τουρκία, αλλά τραυματίστηκα κι έμεινα εκτός. Μετά ήρθε η πρόταση από εδώ και δέχτηκα. Μου αρέσει πολύ το πρωτάθλημα εδώ και έχει σπουδαίους παίκτες. Επίσης, έχεις την ευκαιρία να παίξεις ως αντίπαλος με δύο από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό».

Για τους στόχους της Κηφισιάς επισήμανε: «Πιστεύω ότι η Κηφισιά μπορεί να πετύχει πολλά, αν συνεχίσει να δουλεύει σκληρά στην προπόνηση, όπως κάνει δηλαδή. Στόχος μας είναι να φτάσουμε στα πλέι οφ. Να τελειώσουμε καλά τον πρώτο γύρο και να συνεχίσουμε να μαχόμαστε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης