Τη νίκη που θα του δώσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ των ανδρών θα ψάξει αύριο στο κλειστό της Πυλαίας απέναντι στον ΠΑΟΚ (19.00), στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά της διαδικασίας, ο Άρης.

Βασικό «όπλο» του αποτελεί το προβάδισμα που απέκτησε κερδίζοντας το πρώτο ματς στο Αλεξάνδρειο (29/4), αλλά και η απουσία αγωνιστικών προβλημάτων, καθώς ο Δημήτρης Πρίφτης υπολογίζει στα πλάνα του όλους τους παίκτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά τον πρώτο αγώνα της σειράς με τον ΠΑΟΚ, δοκιμαζόμαστε στην έδρα του αντιπάλου, κάτι που προσδίδει έξτρα βαθμό δυσκολίας στην αποστολή μας. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατός στο γήπεδό του και πρέπει να παρουσιαστούμε αποτελεσματικοί σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού για να πάρουμε την πρόκριση» ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Άρη προσθέτοντας:

«Ο πρώτος αγώνας έγινε πριν από λίγες μέρες και γνωρίζουμε τι πρέπει να διορθώσουμε στο παιχνίδι μας. Πρέπει να λειτουργήσουμε καλύτερα στην επίθεσή μας, μειώνοντας τα λάθη και την ίδια ώρα να παρουσιαστούμε το ίδιο αποτελεσματικοί στην άμυνα. Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο παίζει και το ψυχολογικό κομμάτι, όταν αγωνίζεσαι σε μία δύσκολη έδρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης