Η ώρα της κρίσης ήλθε και για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ και η εκπομπή Pick & Roll του OTE TV, αυτή την Τρίτη 17 Μαΐου στις 20.00 (ΟΤΕ SPORT 4HD), αναλαμβάνει να μας βάλει στα… αποδυτήρια των “αιωνίων”.

Με δηλώσεις τους στην κάμερα του ΟΤΕ TV, οι πρωταγωνιστές μιλούν για τη σειρά των τελικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που ξεκινά την Πέμπτη 19 Μαΐου και θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το OTE SPORT 4HD.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους αγώνες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και τον Άρη αντίστοιχα, για την γ’ φάση των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ στον ΟΤE TV:

Θέσεις 1-2

1ος Αγώνας: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, Πέμπτη 19/5, 19:30, OTESPORT4HD
3ος Αγώνας: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, Πέμπτη 26/5, 19:30, OTESPORT4HD
5ος Αγώνας*: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, Πέμπτη 2/6, 19:30, OTESPORT4HD

Θέσεις 3-4

2ος Αγώνας: ΑΕΚ-Άρης, Σάββατο 21/5: 19:00, OTE SPORT 4HD
4ος Αγώνας*: ΑΕΚ-Άρης, Σάββατο 28/5: 19:00, OTE SPORT 4HD

Ακόμη, οι άνθρωποι των καναλιών OTE SPORT βρέθηκαν στο Βερολίνο, όπου ο Δημήτρης Ιτούδης οδήγησε την ΤΣΣΚΑ στην κορυφή της Ευρώπης, νικώντας τον “δάσκαλο” του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τη Φενέρμπαχτσε και θα μεταφέρουν κάθε μικρή και μεγάλη λεπτομέρεια του Final Four.

Ο Κυριάκος Κουρουτσαβούρης μας μεταφέρει στην άλλη ακτή του Ατλαντικού προκειμένου να μας θυμίσει τον συναρπαστικό τρόπο με τον οποίο αναδείχθηκαν οι φετινοί φιναλίστ του ΝΒΑ. Τα ματς που θα τελειώσουν με την απονομή τροπαίου, θα μεταδοθούν ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD στον ΟΤΕ TV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, ο πιο διάσημος προπονητής του ΝΒΑ, Ντικ Μπαβέτα, με θητεία 39 χρόνων και 3.000 παιχνίδια στο ενεργητικό του, μιλά στον Ρήγα Δάρδαλη και κάνει τον απολογισμό της καριέρας του.

Όλα αυτά στο Pick & Roll της Τρίτης (20.00, OTE SPORT 4HD), με τον Βασίλη Σκουντή, ο οποίος θα έχει καλεσμένο στο στούντιο του ΟΤΕ TV τον άσο του ΠΑΟΚ, Κώστα Χαραλαμπίδη, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του από την ενεργό δράση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης