Εντυπωσιακές φάσεις, πολλά χαμόγελα, δώρα για τυχερούς και οικονομική ενίσχυση, σε φιλανθρωπικό επίπεδο, για την «Κιβωτό του Κόσμου» ήταν τα… συστατικά της επιτυχία του Antetokounbros Event 2017 που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο «Nick Galis Hall».

Τη συγκεκριμένη εκδήλωση στήριξε με την παρουσία της η Εθνική ομάδα του 2005, την οποία είχαν αντίπαλο στο παρκέ οι αδερφοί Αντετοκούνμπο, Γιάννης και Θανάσης με ομάδα αποτελούμενη από φίλους τους (σ.σ. εν ενεργεία καλαθοσφαιριστές, όπως ο Νίκος Γκίκας, ο Χρήστος Σαλούστρος).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κεντρική σάλα του γηπέδου ήταν από νωρίς ασφυκτικά γεμάτη από υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, κάθε ηλικίας, οι οποίοι απόλαυσαν στον αγωνιστικό χώρο τους πρωταθλητές Ευρώπης στο Βελιγράδι το 2005 και τους αδερφούς Αντετοκούνμπο.

«Ζεστότερο» από όλους τους άλλοτε διεθνείς, εισέπραξε από το κοινό, σε κάθε επαφή του με την μπάλα, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, χωρίς, φυσικά, να δυσαρεστηθούν οι Νίκος Ζήσης, Νίκος Χατζηβρέττας, Θοδωρής Παπαλουκάς, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Δήμος Ντικούδης, Μιχάλης Κακιούζης, Κώστας Τσαρτσαρής και Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Στον πάγκο της Εθνικής και ο ομοσπονδιακός τεχνικός το 2005, Παναγιώτης Γιαννάκης, με τον τότε βοηθό του, Λευτέρη Κακιούση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τζάμπολ της αναμέτρησης το έκανε ο πατέρας Αντώνιος, από την «Κιβωτό του Κόσμου», με την ομάδα των Αντετοκούμπο να αναδεικνύεται νικήτρια με 109-107.

Τα δεκάλεπτα: 32-33, 55-54, 83-79, 109-107


Ένα από τα πολλά εντυπωσιακά καρφώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο


Η συγκινητική κίνηση του Θανάση Αντετοκούνμπο


H παρουσίαση των ομάδων

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης