Mε ήττα συνδυάστηκε ο πρώτος αγώνας της Εθνικής ανδρών στο τουρνουά «Ακρόπολις».

Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Κώστα Μίσσα, πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση, έχασε την Τετάρτη στο κλειστό του ΟΑΚΑ με 72-71 από τη Γεωργία, στην οποία προπονητής είναι ο… άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός μας, Ηλίας Ζούρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και μπορεί το αποτέλεσμα να μην έχει την παραμικρή σημασία, δεδομένου ότι μιλάμε για ένα ματς ενός τουρνουα, ωστόσο η εμφάνιση της «επίσημης αγαπημένης» πρέπει να προβληματίσει το τεχνικό μας επιτελείο, καθώς πλησιάζει το Ευρωμπάσκετ.

Τη νίκη γοήτρου στο αποψινό ματς μας τη στέρησε ένα τρίποντο του Γκεόργκε Τσιντσάντζε στα 16,8΄΄.

Πάντως και αυτό να μην είχε μπει και να είχε έρθει η νίκη δεν θα αλλαζε το γεγονός ότι η άμυνα των παικτών του Κώστα Μίσσα δεν ήταν αυτή που έπρεπε, με τον Σερμαντίνι (23π.) να κάνει… πάρτι στη ρακέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευτυχώς ελαφρύς αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Παπανικολάου στην 3η περίοδο, με τον διεθνή φόργουορντ να επιστρέφει στο παρκέ περίπου δυόμιση λεπτά πριν τη λήξη.

Ο άσος του Ολυμπιακού ήταν και ο πρώτος σκόρερ της εθνικής με 15 πόντους, 4 ριμπάουντ, ενώ 14 πρόσθεσε ο Γιώργος Πρίντεζης που είχε και 8 ριμπάουντ. Καλάθης και Σλούκας είχαν από 12 πόντους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με πολιτικά από τον πάγκο της εθνικής παρακολούθησε το παιχνίδι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος μετέβη στο ΟΑΚΑ με το πούλμαν της εθνικής.

Τα δεκάλεπτα:
18-8, 37-33, 52-53, 71-72

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης