Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα για ένατη διαδοχική σεζόν αήττητος στα εντός έδρας παιχνίδια του με τους «ερυθρόλευκους» να μετρούν πλέον 121 διαδοχικές νίκες στο ΣΕΦ για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, με την τελευταία του ήττα να είναι στις 17/2/2008.

Η τελική διαφορά των 48 πόντων που επικράτησε ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη για τη φετινή σεζόν και παράλληλα οι 45 πόντοι που δέχθηκε είναι η καλύτερη φετινή αμυντική επίδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ρεκόρ για φέτος αποτελούν και τα 34 εύστοχα δίποντα, αλλά και τα 40 εύστοχα σουτ για, με τις δύο επιδόσεις να αποτελούν τη δεύτερη και τρίτη καλύτερη φέτος στο πρωτάθλημα, αντίστοιχα.

Παράλληλα, οι παίκτες των Πειραιωτών μοίρασαν στο ματς με την Κύμη 26 ασίστ, που είναι η καλύτερη φετινή επίδοση, ενώ ισοφάρισαν την τρίτη καλύτερη συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα.

Εν τω μεταξύ, ρεκόρ πόντων με τα χρώματα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα έκανε ο Πάτρικ Γιανγκ με τους 16 που σημείωσε απέναντι στην Κύμη Seajets, ενώ τα οκτώ εύστοχα δίποντα είναι η καλύτερη επίδοσή του με τα ερυθρόλευκα.

Τα αξιοσημείωτα του Ολυμπιακός – Κύμη Seajets 93-45:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Τις 150 νίκες στην κανονική περίοδο της STOIXIMAN.GR Basket League συμπλήρωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ως πρώτος προπονητής.

-Με τους πέντε πόντους που σημείωσε ο Βασίλης Τολιόπουλος ξεπέρασε, κατά τρεις, τους 100 στη λίγκα έπειτα από 52 συμμετοχές.

-Ο Δημήτρης Αγραβάνης σημείωσε το δεύτερο φετινό του double double μετά από εκείνο της 22ης αγωνιστικής (14π.-12ριμπ.) που ήταν και το πρώτο της επαγγελματικής του καριέρας.

-Τα 300 ριμπάουντ στην STOIXIMAN.GR Basket League ξεπέρασε ο Τσβαντάρ Κοστόφ καθώς με τα τρία που μάζεψε στο ΣΕΦ έφτασε τα 302.

-Ο Σταύρος Τουντζιαράκης, που έκλεισε τη σεζόν με διψήφιο μ.ό. πόντων (10,7), ξεπέρασε κατά ένα τα 150 εύστοχα δίποντα στην καριέρα του στη λίγκα.

-Η Κύμη ολοκλήρωσε την παρθενική της σεζόν στην STOIXIMAN.GR Basket League δίχως εκτός έδρας νίκη, έχοντας ρεκόρ 0-13.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης