Σε λάθος μετάφραση και διαστρέβλωση των όσων είπε, απέδωσε ο Ματ Λοτζέσκι τα περί προτάσεων από Μπαρτσελόνα και Νταρουσάφακα, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος στο πλαίσιο της εκδήλωσης της FMS, που είναι χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

«Πιστεύω πως κάποιες ιστορίες διαστρεβλώθηκαν. Βρέθηκα σε μία περίεργη κατάσταση. Κάποια πράγματα μεταφράστηκαν λάθος, δεν μεταφράστηκαν σωστά τα όσα είπα. Τα αφήνω όλα πίσω και είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με τον Ολυμπιακό. Είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα, όλοι γνωρίζουν πως είμαι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και θα δούμε τι θα συμβεί το μέλλον», δήλωσε αρχικά o Αμερικανός -με βελγικο διαβατήριο- άσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς δε για τη νέα χρονιά και το κρίσιμο ματς με τη Φενέρμπαχτσε, τόνισε: «Ελπίζω η νέα χρονιά να είναι επιτυχημένη. Σήμερα παραλαμβάνουμε τα νέα μας αυτοκίνητα. Έχουμε μπροστά ένα μεγάλο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε και ακολουθεί το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Τώρα σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε και ανυπομονούμε για το νέο έτος. Σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά είμαστε σε πολύ καλή θέση τόσο στην Ευρωλίγκα, όσο και στην Ελλάδα. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη επί της Φενέρμπαχτσε, με την οποία ισοβαθμούμε στη 2η θέση. Κοιτάμε, όμως, κάθε αγώνα ξεχωριστά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης