Χωρίς Σπανούλη και Πρίντεζη θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Καβάλα για την αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα την Κυριακή (29/11, 17:00), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού στη χθεσινή νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα, στην αγωνιστική επιστροφή του μετά την τενοντίτιδα που τον ταλαιπώρησε. Στην Αθήνα θα μείνει και ο Γιώργος Πρίντεζης (απουσίασε χθες), προκειμένου να ξεκουραστεί, αν και έχει ξεπεράσει τον μυϊκό σπασμό στη μέση. Ο διεθνής φόργουορντ θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις από τη Δευτέρα (30/11).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Οθέλο Χάντερ τραυματίστηκαν επίσης στον αγώνα με τους Βάσκους στο ΣΕΦ χθες. Ο πρώτος υπέστη διάστρεμμα, ενώ ο Αμερικανός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο ορθό μηριαίο. Δεδομένου, όμως, ότι ο Ολυμπιακός… είναι νοσοκομείο, αμφότεροι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή με προορισμό την Καβάλα, αν και δεν προπονήθηκαν σήμερα, όπως και ο Ματ Λοτζέσκι που έχει ξεπεράσει την τενοντίτιδα στον Αχίλλειο.

Ο Βέλγος διεθνής σμολ φόργουορντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Εκτός προπόνησης έμεινε σήμερα και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος διεθνής σέντερ δεν αγωνίστηκε χθες, καθώς είχε παραμείνει στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό για δύο ημέρες, αλλά, αν και σε στάδιο ανάρρωσης, θα ταξιδέψει στην Καβάλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης