O μάνατζερ του Βασίλη Σπανούλη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη σερβική ιστοσελίδα «Νovosti» μίλησε για τις συνέπειες που είχε η απόφαση του «kill bill» να αφήσει τον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος ατζέντης δήλωσε: «Ακολουθώ πάντα πιστά τους πελάτες μου, ακόμη κι αν οι αποφάσεις τους έχουν κόστος σε εμένα. Είναι γνωστό, άλλωστε, τι έγινε το καλοκαίρι του 2010 με τον Βασίλη Σπανούλη, όταν αποφάσισε να αφήσει τον Παναθηναϊκό για να πάει στον Ολυμπιακό. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν καλός μου φίλος, αλλά ο Σπανούλης ήταν αποφασισμένος και ήθελε να αφήσει τον Παναθηναϊκό για να πάει στον Ολυμπιακό. Ήθελε να πάει σε μία ομάδα που θα ήταν ο ηγέτης της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Είχε αποφασίσει πως αυτή θα ήταν η καλύτερη επιλογή για εκείνον και τον στήριξα. Δεν ήταν εύκολη υπόθεση, καθώς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό υπάρχει αντιπαλότητα, όπως υπάρχει ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν. Δούλεψα για το συμβόλαιο, όπως και για κάθε άλλο συμβόλαιο, και ήταν σπουδαίο όταν ολοκληρώθηκε. Περιμέναμε να μετακομίσει από μια περιοχή της Αθήνας που έχει πολλούς φιλάθλους του Παναθηναϊκού σε μια που έχει περισσότερους Ολυμπιακούς για να ανακοινώσουμε τη μεταγραφή.

»Ο Ζέλικο πήρε άσχημα αυτήν την εξέλιξη, θύμωσε μαζί μου και οι σχέσεις μας χάλασαν. Για πέντε χρόνια ήμουν ανεπιθύμητος στο ΟΑΚΑ και δεν μπορούσα να πάω να δω έναν αγώνα, ενώ για τρία χρόνια δεν πήγα ούτε έναν παίκτη στον Παναθηναϊκό. Ο Ομπράντοβιτς δεν μου μιλάει εδώ και επτά χρόνια, αλλά αυτό δεν επηρέασε τις μεταγραφές παικτών μου στη Φενέρμπαχτσε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης