Διδακτική χαρακτήρισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος την ήττα των «ερυθρόλευκων» από την Αναντολού Εφές στον τελικό του «Crete 1st International Basketball Tournament».

«Σίγουρα ήταν πολύ σημαντικό ότι δεν ξεκινήσαμε καλά» είπε αρχικά ο Έλληνας προπονητής και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρόκειται για μια διδακτική ήττα για εμάς η σημερινή. Μας αιφνιδίασαν ενώ ξέραμε τι ομάδα είχαμε απέναντί μας. Σκοράρουν πολύ στο τρανζίσιον και από το επιθετικό ριμπάουντ και εμείς δεχτήκαμε πολλούς πόντους σε αυτά τα δύο κομμάτια. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε δύο φορές, αλλά η Εφές έδειξε πιο μπροστά από εμάς, πιο έτοιμη. Η Εφές τρέχει πολύ, πηγαίνει στο επιθετικό ριμπάουντ, αλλά δεν ήμασταν φρέσκοι, δεν είχαμε ενέργεια και πρέπει να δείξουμε από εδώ και μπρος μεγαλύτερη διάθεση, ενέργεια και πάθος μέσα στο παιχνίδι. Ήταν ένα παιχνίδι που θα μας γίνει μάθημα, θα μάθουμε από τα λάθη μας».

«Τα τουρνουά είναι για να βλέπουμε τα πράγματα, να κερδίζουμε στοιχεία στο παιχνίδι μας, είχαμε και σήμερα θετικά, αλλά και αρνητικά. Πραγματικά το τουρνουά ήταν εξαιρετικό, συγχαρητήρια σε όλους όσοι προσπάθησαν για αυτό, ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση και ελπίζω και εύχομαι αυτό το τουρνουά να γίνει θεσμός» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης