Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την προετοιμασία του μπασκετικού Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι στόχος του ίδιου και των συμπαικτών του είναι να χαρίσουν τίτλους στους ερυθρόλευκους τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Έκανα μερικά πράγματα που ήθελα. Και ξεκουράστηκα και κατάφερα να δουλέψω σε μερικά πράγματα που είχα ανάγκη. Τώρα, αρχίσαμε με την ομάδα. Εύχομαι μια καλή χρονιά με υγεία και να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Να ακούμε όσα μας πει ο κόουτς, να δουλέψουμε σκληρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προετοιμασία είναι ένα δύσκολο κομμάτι για τον αθλητή. Υπάρχουν τραβήγματα, υπάρχουν πιασίματα. Είμαστε επαγγελματίες. Έχουμε κι ένα αρνητικό με πολλούς διεθνείς που λείπουν κι αυτό δεν μας βοηθάει να δουλέψουμε όλοι μαζί. Θα προσπαθήσουμε να ακούσουμε αυτά που θα μας πει ο κόουτς και να τα κάνουμε στο παρκέ.

Υπάρχει το Ευρωμπάσκετ και οι Εθνικές και μετά όταν επιστρέψουν οι διεθνείς να ενωθούμε και να γίνουμε ομάδα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, να φέρουμε τίτλους στην ομάδα και να είναι καλύτερη από την περσινή χρονιά. Υπάρχει κίνητρο.

Εάν δεν υπήρχε δεν θα ήμασταν εδώ. Δεν τελειώσαμε με τον τρόπο που θέλαμε πέρυσι. Στην Ευρωλίγκα κάναμε εκπληκτική πορεία πέρυσι. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε πολλούς τομείς και να είμαστε εμείς χαμογελαστοί», τόνισε μεταξύ άλλων ο αρχηγός των Πειραιωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης