Oι Κιμ Τιλί και Κάιλ Ουίλτζερ επελέγησαν να μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν τον δεύτερο προημιτελικό με τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Ο Γάλλος φόργουορντ δεν έπαιξε όπως θα ήθελε ο προπονητής του και ο κόσμος του Ολυμπιακού στο πρώτο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις, προερχόμενος από τραυματισμό. Θα είναι έτοιμος στο 2ο, όταν η ομάδα του θα πρέπει να ισοφαρίσει οπωσδήποτε τη σειρά, πριν αναχωρήσει για Κάουνας; «Είμαι 100% έτοιμος για αύριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχουμε και έξτρα κίνητρο μετά την ήττα και όσοι είμαστε εδώ θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Είναι κομμάτι του παιχνιδιού και οι τραυματισμοί. Κάποιοι πρέπει να κάνουν ένα βήμα μπροστά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε» δήλωσε αρχικά ο Τιλί, ο οποίος σχολιάζοντας εν συνεχεία τις δεδομένες απουσίες των Μιλουτίνοφ και Μπόγρη, ανέφερε:

«Μπορώ να βοηθήσω την ομάδα στο “5”. Εγώ και ο Γιώργος (σ.σ. Πρίντεζης) μπορούμε να παίξουμε μαζί και το έχω κάνει πολλές φορές στο παρελθόν να παίξω σε θέση σέντερ. Οπότε, είμαι έτοιμος να παίξω στο “5”. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να παίξουμε τη δική μας άμυνα. Η Ζαλγκίρις έχει πολλά τρικ, αλλά εμείς πρέπει να παίξουμε τη δική μας άμυνα και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας».

Από την πλευρά του, ο Κάιλ Ουίλτζερ, ο οποίος είχε κάνει εξαιρετική εμφάνιση στο παιχνίδι με την ομάδα του Κάουνας για την 30η αγωνιστική δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον 1ο αγώνα πλέι οφ. Μία επιλογή του Γιάννη Σφαιρόπουλου που προκάλεσε ερωτήματα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Καναδός καλείται να βγάλει το ίδιο καλό πρόσωπο με αυτό του τελευταίου ματς της κανονικής περιόδου την Παρασκευή, αφού Μιλουτίνοβ και Μπόγρης έχουν τεθεί νοκ άουτ. Ο νεαρός φόργουορν των «ερυθρόλευκων» δήλωσε: «Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας.

Πρέπει να βελτιωθούμε. Δεν υπάρχει λόγος να σκύψουμε κεφάλι και να πούμε όλα τελείωσαν. Πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να πάρουμε τα επιθετικά ριμπάουντ. Το ζήτημα είναι να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε σε μια ομάδα με προσωπικότητες και θα πρέπει να νικήσουμε έστω και με 1 πόντο διαφορά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης