Μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για την ημιτελική σειρά της Basket League, ενώ σημείωσε ότι οι «πράσινοι» θα παρουσιαστούν πανέτοιμοι εν όψει των τελικών με τον Ολυμπιακό.

«Είμαστε χαρούμενοι για αυτή τη νίκη που σημαίνει την πρόκριση μας στους τελικούς. Θέλω να αρχίσω δίνοντας συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την χρονιά που έχει κάνει αλλά και τα πλέι-φο που έκαναν κόντρα σε εμάς. Μας έβαλαν δύσκολα», δήλωσε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός, συμπληρώνοντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αρχίσαμε εκπληκτικά στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα. Από εκεί και πέρα συνεχίσαμε με καλό ρυθμό και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Τελειώσαμε με 26 ασίστ το παιχνίδι, κάτι πολύ σημαντικό. Σε όλη την σειρά είχαμε άσχημα ποσοστά στα σουτ, κάτι που ήταν αποτέλεσμα της άμυνας της ΑΕΚ, αλλά είμαι χαρούμενος που επιστρέψαμε στα καλά μας ποσοστά σήμερα. Δεν κάναμε το τέλειο παιχνίδι. Σίγουρα όμως αυτή ήταν η καλύτερη εμφάνισή μας στα φετινά playoffs».

Για τον ρυθμό της ομάδας του ανέφερε: «Πιστεύω ότι τις 17 μέρες που δεν είχαμε αγώνα μετά τον αποκλεισμό από την Φενέρμπαχτσε, μας κόστισε στον ρυθμό. Λίγο-λίγο παίζουμε καλύτερα. Θεωρώ ότι ακόμα δεν είμαστε στο επίπεδο που βρισκόμασταν όταν τελείωσε η κανονική περίοδος της EuroLeague, αλλά είμαστε κοντά σε αυτό. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτές τις μέρες που μένουν μέχρι τους Τελικούς πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Παίζουμε κόντρα στην 2η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης με ντεζαβαντάζ έδρας και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τα κάνουμε όλα τέλεια για να κερδίσουμε. Για αυτό πιστεύω ότι θα είμαστε πανέτοιμοι για να τα καταφέρουμε και να φτάσουμε στον τελικό στόχο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης