Να μην τριτώσει το… κακό απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα θα προσπαθήσει απόψε ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να παραμείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης για τα πλέι οφ της Euroleague.

Οι «πράσινοι» μετά τα δύο χαμένα παιχνίδια στη Βιτόρια θα τεθούν αντιμέτωποι στις 21.15 (Novasports2) με τους Βάσκους, με στόχο να κάνουν το 2-1 στη σειρά, προκειμένου να υπάρξει και τέταρτο ματς (την Πέμπτη), καθώς και η ευκαιρία της μεγάλης ανατροπής στο 5ο ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είναι φυσικό, το κλειστό του ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο, καθώς ο κόσμος του «τριφυλλιού» θέλει να δώσει τη δική του ώθηση στους παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς στην προσπάθεια που θα κάνουν απόψε.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Σάλε δεν υπάρχουν, πλην του Χαραλαμπόπουλου, καθώς και ο Παπαγιάννης είναι σε θέση να αγωνιστεί, αν και μάλλον δύσκολα θα βρεθεί στην 12άδα, όπως και ο Μποχωρίδης.

Στην αντίπερα όχθη οι Βάσκοι ταξίδεψαν για Αθήνα με τους Χάνγκα και Κοζέρ στην αποστολή. Ο τεχνικός των Βάσκων, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, δήλωσε τη Δευτέρα ότι αμφότεροι δεν θα αγωνιστούν σήμερα, ωστόσο ουδείς μπορεί να προβλέψει αν όντως λέει αλήθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης