Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ενημέρωσε την Κυριακή τον Ολυμπιακό πως δεν αποδέχεται την πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του και, όπως φαίνεται, πλησιάζει στον Παναθηναϊκό!

Ο 24χρονος φόργουορντ αρνήθηκε την πρόταση των Πειραιωτών όχι για οικονομικούς λόγους, αλλά γιατί προοριζόταν για αντικαταστάτης του Παπανικολάου και θα έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής και τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως φαίνεται, οι «πράσινοι» του προσφέρουν τα ίδια χρήματα με τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο προορίζουν τον Παπαπέτρου μαζί με τον Θανάση Αντετοκούνμπο για να καλύψουν τις θέσεις «3» και «4» δίνοντάς τους πιο ενεργούς ρόλους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για τον Παπαπέτρου ενδιαφέρονται Χίμκι, Εφές και πιθανώς Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο ίδιος προτιμά να παραμείνει στην Ελλάδα και, όπως όλα δείχνουν, θα καταλήξει στον Παναθηναϊκό.

Να σημειωθεί ότι οι «αιώνιοι» τον είχαν διεκδικήσει και πριν από πέντε χρόνια, όταν ακόμη βρισκόταν στο κολέγιο του Τέξας, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει. Πάντως, στον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε και ο πατέρας του, Αργύρης, από το 1985 μέχρι το 1994.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης